Route

   Home     Bioscoop     Films     Reserveren     Route     Hot  
 
 


 

"n Duunshors" GROEN in horen en zien

Harold aan de Stegge
Deventerdijk 12
7478 RR Diepenheim

Wij wijzen u er op dat veel navigatiesystemen ons adres NIET kunnen vinden, dus adviseren u onderstaande routebeschrijving te volgen of Google Maps te gebruiken.


BESCHRIJVING

Komend vanaf Deventer/ Amsterdam,

Neem op de A1, komend van Deventer/Amsterdam
de afslag Markelo/Holten. Eind afslag RE.
Door Markelo tot aan een kruispunt met verkeerslichten.
Re af richting Diepenheim/Lochem.
Na ongeveer 5 kilometer komt u op de weg Goor-Lochem. Hier steekt u over het bos in. Na 1 kilometer komt u bij een boerderij nr.4, daar slaat u rechtsaf tussen de boerderij en de schuren door. Vervolgens de Schipbeek over en dan linksaf een doodlopende weg in. Op het eind treft u Erve Duinshorst, met aan de voorzijde en rechts van de wagenloods een achttal parkeerplaatsen.

Komend vanaf Lochem,

Vanaf Lochem richting Goor. Bij afslag Markelo gaat u rechtsaf het bos in. Na 1 kilometer komt u bij een boerderij, nr. 4, daar slaat u rechtsaf tussen de boerderij en de schuren volgt u de weg over de Schipbeek om daarna direct linksaf een doodlopende weg in te slaan. Op het eind vindt u Erve Duinshorst met aan de voorzijde en rechts naast de wagenloods een achttal parkeervakken.

Komend vanaf Hengelo (Ov),

Van Hengelo (Ov.) komend, richting Delden/Goor.
Voor Goor, kruising Rijssen/Deventer/Amsterdam-
Haaksbergen/Lochem, LI af.
Weg volgen over de kanaalbrug RE aanhouden,
langs kanaal. Deze weg zo'n 5 kilmeter volgen tot u op een punt met afslag Markelo komt. Daar slaat u linksaf het bos in. Na 1 kilometer komt u bij een boerderij nr.4, daar slaat u rechtsaf tussen de boerderij en de schuren door. Vervolgens de Schipbeek over en dan linksaf een doodlopende weg in. Op het eind treft u Erve Duinshorst, met aan de voorzijde en rechts van de wagenloods een achttal parkeerplaatsen.

Komend vanaf Haaksbergen,

Vanaf Haaksbergen, door St. Isodoriushoeve, door
Hengevelde, richting Goor. Eind van de weg LI af en
de weg volgen langs het kanaal. Deze weg zo'n 5 kilmeter volgen tot u op een punt met afslag Markelo komt. Daar slaat u linksaf het bos in. Na 1 kilometer komt u bij een boerderij nr.4, daar slaat u rechtsaf tussen de boerderij en de schuren door. Vervolgens de Schipbeek over en dan linksaf een doodlopende weg in. Op het eind treft u Erve Duinshorst, met aan de voorzijde en naast de schuur een achttal parkeerplaatsen.FILMPJE PAKKEN?

knus

kneuterig

gezellig

aangenaam

Lekker wegzakken in een luie stoel?

persoonlijke aandacht

hoogstaande kwaliteit

comfort

In een klein gezelschap kijken naar een door u gekozen film.


privacy

persoonlijke aandacht

comfort

HonkHomeCine
voor U het
juiste adres!

hoogstaande kwaliteit in beeld en geluid